Make your own free website on Tripod.com
Nasusivut


Nasun linkkisivu


Kasvattaja

Jykevän kennel


Joitakin valittuja linkkejä todella hyville asiatietoa sisältäville koira-aiheisille sivuille.


Koiran ruokinta

Nasulle syötetään sekaruokaa perustana Yrjölänpuuro, BARF ja nappulat. Ruokinta linkkien takaa löytyy hyvää asiatietoa joista on otettu vaikutteita Nasun ruokavalion luomiseen

Koiran ruokinnasta
Katja Korhosen kirjoittama artikkeli. Erinomainen artikkeli koiran ruokinnasta käsittelee kotiruokaa, BARFia ja ravintoaineita. Nasun ruokintaa on rakennettu paljolti tämän artikkelin sisältämän tiedon pohjalta. Erityisen hyvä on ravintoaineet osuus jossa kerrotaan mitkä ravintoaineet löytyvätvät mistä ruoka-aineista, tämän perusteella on hyvä ja helppo rakentaa omaa ruokavaliota omalle koiralle.

Koirien ruokinnan perusteita
J.A.U. Yrjölän artikkeli. Käsittelee kotiruuan ja valmisruuan käyttämistä, esittää hyvät perustelut ja suosittelee molempien kättämistä. Sisältää Yrjölänpuuron valmistusohjeen.

Koiratietoa
Ronin, Miskan ja Siirin kotisivut. Useita erittäin hyviä ruokinta artikkeleita kotiruuasta, BARFista ja hyvää tietoa ravintoaineista.

BARF
Intopalleron kennelin kotisivut. Perustietoa BARFista, ravintoaineista, perusteita BARFin käytöstä ja esimerkki BARF aterioita.


Koiran koulutus

Nasua koulutetaan palveluskoiraksi, lähinnä jälkikokeeseen. Viime aikoina on myös toko alkanut kiinnostaa. Koulutukseen on hyvä saada aina lisää uutta tietoa pohjalle. Jälki ja PK-tottis koulutukseen en ole verkosta löytänyt ohje artikkeleita mutta muutamia hyviä toko koulutus ohjeita löytyy. Toko koulutus ohjeilla pystyy erittäin pitkälle kouluttamaan myös PK-tottista, periaatteethan on samat liikkeissä vain hieman eroja.

Koulutus
Toko-sivujen koulutus sivut. Erinomaiset laajat Toko-sivut, Koulutus sivulla hyviä yleisia koulutukseen liittyviä artikkeleita sekä erittäin hyvät liikkeiden koulutus ohjeet.

TOKO-vinkkejä
Piskisivujen TOKO koulutusohjeita. Mainot Tokosivut joissa yleistä Toko kisaamisesta sekä hyviä Tokoliikkeiden koulutusohjeita.

Tottelevaisuus ja sen kouluttaminen
Kennel Bacteroidesin tottelevaisuus koulutus artikkeli. Vihdoin löytyi hyvä sivu koskien PK-tottis koulutusta. Näiltä sivuilta löytyy myös paljon muita hyviä koulutusaiheisia artikkeleita.