Make your own free website on Tripod.com
Nasusivut


Nasun match-show sivu

Tarinoita Nasun näyttelykoira urasta,

Sivu 1 : Näyttelyt, Sivu 2 : Matc-showt


Match-show Ikuri, Tampere 1.5.2002

Match-shown järjesti samojedi yhdistys, pentuluokassa 18 koiraa. Ensimmäisellä kierroksella Nasua vastassa samojedi. Nasulle punainen nauha. Ei sijoitusta punaisten nauhojen kehässä.


Nasun voittoisa valkeakosken match-show 9.5.2002

Briard harrastajien järjestämä, noin 50 koiraa joista 18 pentua. Ensimmäisellä kierroksella Nasua vastassa joku pieni valkoinen pitkäkarvainen koira. Nasulle punainen nauha. Tuomarin mukaan

"Hyvän näköinen Rottweiler, hyvät etupään liikkeet, hieman löysät, pentumaiset takapään liikkeet. Erittäin lupaava koira."

Punaisten nauhojen kehässä mukana 9 koiraa, Nasu saa parhaan pennun ruusukkeen.

Kolmas kierros eli BIS, mukana parhaat monirotuisista, pennuista, pienistä ja isoista koirista. Nasulle BIS 1, ruusuke, pokaali ja 20 kg ruokaa.

Pentuluokan voitto ja Best in Show 1


Match-show Kaukajärvi, Tampere 11.5.2002

Järjestäjä SPL, mukana 19 pentua. Nasu saa punaisen nauhan mutta ei sijoitu. Tuomarin mukaan "Liian pentumainen ei pysty vielä arvostelemaan."


Match-show Urjala 19.5.2002

4H kerhon järjestämässä showssa oli 14 pentua. Ensimmäisellä kierroksella Nasu saa punaisen nauhan, vastassa bichon havanais joka voittaa sininauhojen kehän. Pentufinaalissa Nasu on jonossa 6. koira, tuomari ottaa sijoitettavaksi jonon 5 ensimmäistä koiraa sen takia, kun ne nyt sattuu olemaan siinä valmiina. Nasulle ei siis sijoitusta.


Match-show Eteläpuisto, Tampere

Nasu isojen pentujen luokassa jossa 8 koiraa. Nasulle punainen nauha ja sijoitus punaisten kehässä 3. Tuomarin mukaan : Lupaava koira, löysät etupään liikkeet vielä pentumainen.


Match-show Nokia 14.7.2002

Palveluskoira harrastajien match-showssa mukana 22 pentua. Nasu saa ensimmäisen sinisen nauhansa Bernin paimenkoiraa vastaan, eikä sijoitu sinisten nauhojen kehässä.


Match-show Pirkkala 11.8.2002

Järjestäjä Pirkkalan koirakerho Piskit. Pentuluokassa kaikki alle vuoden vanhat, luokassa 38 koiraa. Nasua vastassa Kettuterrieri, punainen nauha Nasulle. Ei sijoitusta punaisten kehässä. Tuttavien Kultainen noutaja Dick 4 kk sijoittuu pentujen kolmoseksi.


Match-show Jäähalli, Tampere ?.9.2002

Järjestäjä tais olla mäyrikset, Nasu vielä pentuluokassa jossa koiria noin 30 kpl. Nasua vastaan tuli Dalmatialainen, Nasulle vihreä nauha ... juu vihreä, siellä oli vihreät ja violetit nauhat, no vihreä merkkasi sinistä. Tuomarina oli Wanha nainen joka pelkäsi katsoa Nasun hampaita eikä Nasu edes näykkinyt käänteli vaan päätään. Kovasti tuomari selosti kuinka Nasulla on löysät liikkeet, sikäli hupaisaa että rodun erikoistuomari oli pari viikkoa aikaisemmin kehunut Nasun hampaiden näyttämistä ja liikkeitä. No vihreiden nauhojen kehässäkään ei menetystä tullut vaan Nasu käteltiin ulos kehästä.


Match-show Sammonkatu, Tampere 6.10.2002

Tanskandoggi yhdistyksen match showssa oli mukana 36 pentua, ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli kettuterrieri joka sai punaisen nauhan. Nasu koikkelehti kehässä kun piti näyttää liikkeet, ohjaajan vika kun piti kädessään liian herkullisia makupaloja joita Nasu eritti tavoitella. Sinisten nauhojen kehässä Nasun esittäminen onnistuikin hyvin ja Nasu seisoi hienosti ja ryhdikkäästi, pääsimme jatkoon eli sijoitettavaksi. Nyt liikkeet ohjattiin ilman makupaloja ja Nasu juoksi komeasti ja pysyi taas hienosti ryhdikkäästi seisomassa. Nasu sijoitettiin kolmanneksi ja palkittiin ruusukkeella, kunniakilvellä ja 2 kiloa hau-hau championia. Positiivista oli kun kehästä tultuamme isojen koirien luokassa Novascotian noutajalla ? kilpaileva nainen onnitteli meitä ja kehui Nasua komeaksi koiraksi.


Match-show, Orivesi 9.2.2003

Oriveden seudun koirakerhon match showssa Nasu oli ensimmäistä kertaa isojen koirien kehässä, johan nyt ollaan yli yksi vuotiaita. Ensimmäisellä kierroksella vastaan tuli vanhaenglanninlammaskoira ja Nasu oli ihan hepulissa, veti kehässä kuin mielonen ja pyöri väkkäränä kun piti seistä, yritti päästä kehästä pois Mamman luokse niimpä Nasulle sininen nauha ja tuomarin mukaan juuri rauhattomasta ei rottweilermaisesta käytöksestä. Sinisten kahän aikana Mamma meni näkösuojaan ja pärjättiin hieman paremmin, 12 koiran joukosta Nasu valittiin neljän sijoitettavan joukkoon. Taas Nasun hepuli ja vetäminen juoksemisen aikana rokotti ja Nasu sijoittui neljänneksi, palkinnoksi ruusuke ja 500g koiranruoka purkki. Match show oli hyvin järjestetty vaikkakin ahtaissa tiloissa ja siellä sai jopa kirjallisen arvostelun jossa oli arvoasteikolla erinomainen, hyvä, tyydyttä arvosteltu seuraavat kohdat
Yleisvaikutelma -> Erinomainen
Käyttäytyminen kehässä -> Hyvä miinus
Luonne -> Erinomainen miinus
Turkin kunto -> Erinomainen
Liikkeet -> Erinomainen
Sekä tuomarin lausunto : Yli-innokas hieno koira.


Sivu 1 : Näyttelyt, Sivu 2 : Matc-showt